GO! 
   
   уеб дизайн   
 
   development   
 
   консултации и онлайн маркетинг   
 
   портфолио | проекти   
 
  HOME / Development
Development
Нашият опит при работа с клиенти ни научи да даваме всичко от себе си, съобразявайки се с желанието на клиента и оправдавайки неговото очакане. Предлагаме решения, съобразени с поставената цел.

Обхвата на разработките ни варира между малки по обем, статични сайтове за представяне на конкретна стока, услуга, фирма, личност, събитие до големи корпоративни сайтове с динамично съдържание. За онези клиенти, които желаят сами да поддържат информацията в Интернет предлагаме административен център с подходящи защити.

Етапите на разработка са стандартните: разговор с клиента и проучване на наличните разработки в съответната област, проектиране, дизайн, програмиране и тестване. Стремим се всяка разработка да е уникална и в същото време да не затруднява, а облекчава клиента в неговата дейност.

Екипът ни има голям опит в разработване на приложен софтуер. Нашата нова линия на разработка на приложения е изцяло базирана на виждането ни, че софуерните решения в близко бъдеще ще бъдат базирани изцяло на Интернет (web) технологии. В този смисъл, нашите нови софтуерни решения са изцяло на такава платформа. Тъй като този метод на работа все още не е достатъчно популярен в България, то провеждаме разговори и консултации с нашите клиенти. Истината е, че при приложения от този тип, потребителите трябва да умеят да ползват единствено стандартния браузьр на операционната система на компютъра си и да са "влизали" поне веднъж в Интернет. Отпадат тежките часове на разясняване смисъла на бутони, менюта и други. Приложението е използваемо на всички компютърни системи, без ограничение на наличния системен софтуер. Великолепен пример в това отношение са Агенциите за недвижими имоти, чиито сайтове сами по себе си заменят desktop каталога на имоти, поддържани от всяка фирма.
Ако имате запитвания, моля свържете се с нас!
Име:
e-mail:
Телефон:
Съобщение:
Адрес:
Verify:


 назад нагоре
Български       English

Контакти
Web-Related Careers
SEO tools
Екипът
Работа *


2 Feb Monday 1:13

Фирменият уеб сайт - дюкян на кръстопът
Старите търговци знаят, че дюкян се строи на кьоше, та да идват клиентите от две страни.

Бизнес...

2 May Friday 16:13

Най-новият сайт за безплатни обяви е разработен в Бургас e-Finger.net
От 25 Април е факт нов продукт за електронни услуги - сайт за безплатни обяви www.e-finger.net. Сайт...

24 Apr Thursday 12:51

Бургаска ИТ фирма разработи система за следене на емоционалното състояние на служителите на фирми и институции, както и детектване на опасни емоционални състояния.
Бургаска ИТ фирма разработи система за следене на емоционалното състояние на служителите на фирми и ...

     САМО ЗА КЛИЕНТИ
    
 GO! 

Bulgaria

Bourgas,
28, Mitropolit Simeon Str
+359 888 856618
+359 56 826325
Development and sales:
bourgas@development-bg.com

Sofia
bl. 45, Dimitar Manov Str.
+359 889 635 132
+359 888 293 622
Development and sales:
sofia@development-bg.com


eXTReMe Tracker
© COPYRIGHT 1998 - 2023. KAK DEVELOPMENT LTD. ALL RIGHTS RESERVED.

links|Контакти